Воден Активатор – Поливно Земеделие

Воден Активатор – Поливно Земеделие

Активирането на водата при напояване на растенията трябва да се разбира като увеличаване на водоразтварящата способност. Това се постига чрез използване на различни физични действия – ултразвукови, магнитни и комбинирани – ултразвукови и магнитни и др. Разпадат се големите групи водни молекули. Създават се повече групи с по-малък брой участващи молекули. Броят на неконсолидираните молекули се увеличава. Новата структура увеличава водоразтворителната способност и по този начин подобрява усвояването на почвените минерали от кореновата система на растението. Азот, фосфор, калий, магнезий и допълнителните: сяра, калций, желязо и др., както и вода. В резултат на това подобрява растежа и развитието на растенията. Болестите по растенията са значително по-малко. Цветовете на листата и цветовете са много по-интензивни и наситени. Подобреният метаболизъм има пряк положителен ефект върху листата и развитието на кореновата система и следователно повишава добива.

ULTRA – SMW е безтоков хидродинамичен активатор с комбинирана магнитна обработка. Активирането е резултат от звуковите и ултразвукови честотни механични вибрации, генерирани във водния поток, комбинирани с едновременния ефект на магнитното поле. Подходящ за напояване на плодове и зеленчуци, отглеждани в оранжерии или на открито – зърнени култури и зеленчукови насаждения и др.

ULTRA – SMW се произвежда в различни типове размери от 1/2” до 5”.

ULTRA – SМW не само подобрява разтворимостта във водата, но има и дезинфекциращо действие.

Това е от голямо значение, когато се използва вода за напояване от силно замърсени водоеми. ULTRA – SМW активаторът е мощен инструмент с висок потенциал за подобряване на посевите в райони с недостатъчни водни ресурси.

Положителният ефект на ULTRA – SMW активатора е резултат от:

• Променя структурата на водата и по този начин увеличава нейната

проникваща и разтваряща способност.

• Устройството убива бактериите във вода до 90%.

• Способността му да намалява негативното въздействие на всички химични елементи

намиращи се във водата за растенията до 30% -40% [т.е.

генотоксичността на водата намалява с 30% -40%].

Това причинява:

• Ускоряване на растежа на растенията и листата.

• Увеличаване на добивите с 15-30% при производството на царевица и зеле, както и при производството на плодове и зеленчуци с 5-20%, отглеждани на открити и закрити пространства.

• Подобряване на вкуса на плодовете и зеленчуците.

• Увеличаване на срока на годност на продукта.

• Ползата от активаторите е, че създават условия за по-пълна реализация на пазара на плодове и зеленчуци, като по този начин разбира се и по-добри печалби за производителите.

Ще се радваме да получим запитванията Ви и да отговорим на въпросите Ви:

Тел. за контакт: 0888 67 64 67

Е-mail: office@tag-bg.com

Gmail: todorgadjalov@gmail.com

About Author

Related posts

TREELIUM

Трилиум е воден активатор, който работи на принципа нахидродинамичната активация специално предназначен за домашна,обществена и индустриална употреба, способен да елиминиранатрупването на котлен камък, като запазва и не променя химичниясъстав и качество

Прочети Повече