ULTRA Activ

ULTRA Activ

ULTRA Activ активаторите променят структурата на питейната вода, като я прави еднаква със структурата, постигана при нагряване на водата при 36,7 С, т.е. температурата на човешкото тяло.

Активираната вода се усвоява по-лесно и по-бързо от човешкия организъм и с това допринася за по-доброто му здраве.
ULTRA Activ активаторите намаляват нивото на генотоксичност на питейната вода, влияеща със всичките си химични елементи и съединения върху човешкото здраве. Обеззаразява водата до 95 – 98%.

Подобрява вкуса и отстранява неприятния мирис на водата.
Подобрява разтварящата и измиващата способности на водата и намалява разхода за миещи препарати.
Спестява парите за минерална вода и пластмасови бутилки.
Ускорява растежа и поддържа по свежи стайните растения.

ULTRA Activ не променя химичния състав на водата.

Развива се аератора през който изтича водата от смесителя и на негово място се завива ULTRA Activ. Предлага се в 2 варианта с вътрешна резба М 22х1 и външна резба М 24х1.

ГАРАНЦИОНЕН СРОК НА ULTRA Activ:
Пет години пълна гаранция за ефективност и надеждност.

ULTRA Activ активаторите са патентовани – ЕР 3085670.

About Author

Related posts

ULTRA Activ B

АКТИВАТОРИ НА ВОДА ЗА БОЙЛЕРИ И ТЕРМОПОМПИ В БИТА ULTRA Activ B ПРИЛОЖЕНИЕ И ЕФЕКТИВНОСТ НА ULTRAActivB ULTRA Activ B активаторите променят структурата на водата на входа на бойлери и на термопомпи – дехидратират йоните и разрушават водородните връзки между групите водни молекули. С това се намаляват енергийните разходи...

Прочети Повече

ULTRA – SMW

ULTRA – SMW активаторите намаляват генотоксичността на водата. Използването им оказва значимо положително влияние върху човешкото здраве, добивите, качеството на продукцията в поливното земеделие и животновъдството.Повишават топлоприемащата способност на водата и с това намаляват с 16-19 % енергийните разходи за нейното нагряване.Предотвратяват образуването на котлен камък, очистват вече образувания...

Прочети Повече

TREELIUM

Трилиум еводен активатор, който работи на принципа нахидродинамичната активация специално предназначен за домашна,обществена и индустриална употреба, способен да елиминиранатрупването на котлен камък, като запазва и не променя химичниясъстав и качество на водата по отношение на нейния произход.

Прочети Повече