СИСТЕМИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА

ТАГ Сървисес ЕООД предлага на Вашето внимание:

Воден хармонизатор, който работи на принципа на хидродинамичната активация. Той е подходящ за домашна, обществена и индустриална употреба и е способен да елиминира натрупването на котлен камък, като в същото време винаги запазва химическите качества на водата непроменени по отношение на нейния произход. Благодарение на геометрията и на подаваното налягане, протичането на течността вътре в активатора създава високочестотни механични вибрации, пораждащи ултразвук. Специфичните честоти, които се генерират, оказват директен ефект върху водата и осигуряват следните преимущества:

  • ЕЛИМИНИРАНЕ ОБРАЗУВАНЕТО НА КОТЛЕН КАМЪК
  • БАКТЕРИАЛНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВОДАТА
  • СПЕСТЯВАНЕ НА ЕНЕРГИЙНИ РАЗХОДИ ЗА ТОК И ТОПЛА ВОДА
  • ПОДОБРЯВА РАЗТВАРЯЩАТА И ИЗМИВАЩАТА СПОСОБНОСТ НА ВОДА И НЯМАЛЯВА РАЗХОДИТЕ ЗА МИЕЩИ ПРЕПАРАТИ
  • УСКОРЯВА РАСТЕЖА И ПОДДЪРЖА ПО-СВЕЖИ СТАЙНИТЕ РАСТЕНИЯ
  • СПЕСТЯВА ПАРИТЕ ЗА МИНЕРАЛНА ВОДА И ПЛАСТМАСОВИ БУТИЛКИ
  • ПОДОБРЯВА ВКУСА И ОСТРАНЯВА НЕПРИЯТНИЯ МИСИРИС НА ВОДАТА

Всички тези предимства позволяват значително спестяване на разходи, но освен това активираната вода се усвоява по-лесно и по-бързо от човешкия организъм, като с това допринася за по-доброто му здраве. Това е така, защото активаторите аерират водата и кислородът в нея достига по-бързо до белите дробове.

Запознайте се с приложението и ефективността на различните технологични решения, които "ТАГ Сървисес" ЕООД предлага или разгледайте презентацията ни по-долу:

АКТИВАТОР НА ВОДА - ULTRA Activ

ULTRA Activ е воден хармонизатор, който работи на принципа на хидродинамичната активация, създава високо честотни механични вибрации, пораждащи ултразвук. Подходящ е за домашна, обществана и индустриална употреба.

АКТИВАТОР НА ВОДА - ULTRA - SMW

ULTRA – SMW е воден хармонизатор, който работи на принципа на хидродинамичната активация, създава високо честотни механични вибрации, пораждащи ултразвук. Активаторите са подходящи както за дома и бита, така и за обществена и индустриална употреба за спа и здравни центрове, учебни заведения, индустриални производства, хранително-вкусова промишленост, парогенератори, водотръбни котли и други.

АКТИВАТОР НА ВОДА - ULTRA Activ B

ULTRA Activ B активаторите променят структурата на водата на входа на уредите,
дехидратират йоните, разрушават водородните връзки между групите водни
молекули като я прави еднаква със структурата, постигана при нагряване на водата при 36.7 С, т.е температурата на човешкото тяло. С това се намаляват енергийните разходи за подгряване на водата с 16-19% за бойлери и с 17-21% за термопомпи, елиминира образуването на котлен камък и има редица други полезни преимущества.