МЕТАЛНИ КЕРЕМИДИ

Таг Сървисес ЕООД предлага на Вашето внимание:

За всякакви покриви, предлагаме най-качествените метални керемиди на българския пазар. Поставянето на металните покриви е лесно, благодарение на доброто проектиране и пълната окомплектовка с всички необходими аксесоари.

За покриви на промишлени и големи търговски обекти, има широк избор от LT и гладка ламарина.

Метални керемиди с три вида ThysenKrupp покрития. PLADUR®-Wrinkle е покритие върху двустранна горещо валцована стомана. Горния слой е 35 микрона Wrinkle покритие. Обратната страна е покрита с 8 микрона покритие. Със сравнение с матеви покрития, Wrinkle покритието се цапа по-малко и е по-лесно за чистене. Pladur® Relief iceCrystal e трислойно покритие с мин дебелина 37 микрона, което на вид имитира лед. Zm EcoProtect coat е метално покритие, което се състои от цинк и магнезий, за разлика от стандартните цинкови покрития.

Металните керемиди предпазват Вашата къща и нейната конструкция от дъжд, вятър и сняг. Те са и най-видимата част от Вашият покрив и определят неговата визия – дори идентичността на Вашия дом.

Ролята на подпокривната конструкция е да създаде здрава основа за захващането на металните керемиди и се състои от антикондензно фолио, дървени летви и контра летви. Добре монтираната подпокривна конструкция подобрява звуко и топло-изолацията на Вашия покрив и безопасно отвежда конденза, който обикновено се събира под металните керемиди.

Обшивките са важен елемент от довършителните работи по покрива. Те свързват различните елементи на Вашия покрив, придавайки му завършеност и красиво излъчване.

Водоотвеждащата система се състои от улуци, водосточни тръби, водосборни кутии и други елементи, ефективно отвеждащи дъждовната вода в канализационната система.

Предимства:
С по-голямата употреба на нови строителни материали, много потребители избират метални покриви. Металните покриви стават все по-популярни поради множеството предимства, които предлагат в сравнение с всички останали типове покриви.

Устойчивост:

Първото предимство е тяхната дълготрайност. Металните покриви са по-трайни и устойчиви от други типове керемиди и покривни материали. Металните покриви са устойчиви на бурни промени във времето като силен вятър, снежни бури, силни летни температури, градушки и урагани. Ако изберете метален покрив, сте най-добре предпазени от лошо време и природни бедствия.

По-добра енергийна ефективност:
Металните покриви отразяват повече слънчевите лъчи отколкото други типове покриви. В резултат на това, домове с метални покриви са по-хладни през лятото.

По-разнообразни и устойчиви покрития:
Има множество различни покрития за метални покриви: антикорозионни покрития, цветни покрития и други. Покриви с метални керемиди не изискват никаква поддръжка. Цветовете не избледняват с времето и материалът не се пука или троши. Металните керемиди се очакват да са годни минимум 40-50 години. Като цяло, металните керемиди се предлагат в множество различни цветове и стилове, тъй като се ползват полимерни покрития, може да изберете различни оттенъци на даден цвят. Това Ви представя с допълнителна възможност да придадете индивидуалност и стил на Вашия дом.

По-лесен и бърз монтаж:
Инсталацията на метални керемиди или метални профили за покриви е значително по-лесна от други типове покриви. Метален покрив на къща може да бъде монтиран за няколко работни дни. Също така, металните покриви могат да се монтират направо върху стар покрив, което спестява време и пари за демонтаж.

По-малка тежест:
Металните покриви тежат значително по-малко от традиционните керемиди – около 5 кг /кв.м. . За това, при полагането на метален покрив, може да се намали разходът по материали за носещата конструкция на покрива. Особенно подходящи за реставриране на стари къщи

Устойчивост при пожар:

Тъй като металните покриви не горят, те са най-пожароустойчиви.